Θέλεις μια εντυπωσιακή και πρωτότυπη τσάντα; Θέλεις να την φτιάξεις εσύ; Στο kamsizoglou.gr θα βρεις νήματα για πλέξιμο σε τεράστια ποικιλία και σχέδια.

Πως καταχωρώ την αγγελία μου? Δείτε εδώ

1. νήματα πλεξίματος

νήματα πλεξίματος

2.

Ψάχνετε μοναδικές και εντυπωσιακές τσάντες; Σας αρέσουν τα πρωτότυπα αξεσουάρ; Θέλετε να κάνετε ένα δώρο με ιδιαίτερη αξία; Μήν το σκέφτεστε άλλο, με τα νήματα πλεξίματος για τσάντες Lana Kam μπορίτε να δημιουργήσετε καταπληκτικές τσάντες, πορτοφόλια και ότι άλλο αξεσουάρ θέλετε σε όποιο χρώμα και μέγεθος εσείς θέλετε.

Νήματα για να δημιουργήσετε μοναδικές τσάντες κεντημένες επάνω σε πλέγμα ή πλεκτές με βελόνες ή βελονάκι, με 2 ή 3 κουβαράκια  από τα καταπληκτικά, διακριτικά λαμπερά και  ελαστικά νήματα ειδικά για αυτόν σκοπό. Δεν θα σταματήσετε μόνο σε αυτές, θα φτιάξετε δωράκια, πορτοφολάκια, λουλούδια, στολίδια, ζώνες, άλλα και μοναδικά αξεσουάρ για νυφικά και βαπτιστικά κ.α. Εσείς απλά βάλτε την φαντασία και την τέχνη σας, τα νήματα για πλέξιμο της Lana Kam θα αναλάβουν να δώσουν λάμψη και στυλ στα πλεκτά σας και τις δημιουργίες σας.

Στο site μας θα βρείτε και οδηγούς, περιοδικά αλλά και ότι αξεσουάρ χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το πλέξιμο ή για να εξελίξετε την τεχνική σας. Εϊτε έχετε εμπειρία στο πλέξιμο έιτε τώρα ξεκινάτε είμαστε εδώ για εσάς.

Στο kamsizoglou.gr θα βρείτε νήματα για πλέξιμο όλων των ειδών, χρωμάτων και σχεδίων δικής μας παραγωγής ή και εισαγωγης. Προσφέρουμε πάντα την κορυφαία ποιότητα εδώ και περίπου 100 χρόνια. Το όνομα Lana Kam και τα ΕΡΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΜΣΙΖΟΓΛΟΥ ΑΕ έχουν γίνει συνώνυμο με το πλέξιμο και τα νήματα πλεξίματος.


YOUR REACTION?

Facebook Conversations


Disqus Conversations