Χρειάζομαι REAL ESTATE COACH;
(μόνο για επαγγελματίες Κτηματομεσίτες)

Η απάντηση είναι με βεβαιότητα ΝΑΙ!
Με χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ακινήτων, όπως και στην συμβουλευτική και το Business & Executive Coaching σας παρέχουμε ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες με βραβευμένους ομιλητές- Coaches και συμβούλους ώστε να καταφέρειςνα αυξήσεις τις πωλήσεις σου αλλά και να πετύχεις τους στόχους σου!

Πως καταχωρώ την αγγελία μου? Δείτε εδώ

Προσέλαβε έναν Real Estate Coach

Η ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ

Με εμπειρία πολλών δεκαετιών στον τομέα των ακινήτων και στο πεδίο του Real Estate, σας παρουσιάζουμε την πρωτοποριακή εφαρμογή "Pathos - Your Real Estate Coach" που λειτουργεί ως ανιχνευτής ακινήτων με σκοπό να ενημερώνει όλους τους πιθανούς Αγοραστές/ Ενοικιαστές/ Επενδυτές/ ακόμα και για διαθέσιμα ακίνητα για ημερήσια Διαμονή-διακοπές, όπως επίσης για την κατασκευή της κατοικίας τους ή για την διαχείριση των ακινήτων τους. Η βάση δεδομένων προέρχεται από Κτηματομεσίτες, Ιδιοκτήτες ακινήτων και Κατασκευαστές.

Η πλατφόρμα βασίζεται σε αρχές και δυναμικότητας Online Marketing - Πολυσχιδή και πολυδιάστατο Μάρκετινγκ με εξειδίκευση στον τομέα των ακινήτων.

Συνεργαζόμαστε με Κτηματομεσίτες σε διάφορες χώρες και η Δράση μας λαμβάνει μέρος στην Κύπρο, την Ελλάδα, την Νότια Γαλλία, το Λονδίνο, τη Ρώμη και την Αμερική.

Χρειάζομαι REAL ESTATE COACH;

(μόνο για επαγγελματίες Κτηματομεσίτες)

Η απάντηση είναι με βεβαιότητα ΝΑΙ!

Με χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ακινήτων, όπως και στην συμβουλευτική και το Business & Executive Coaching σας παρέχουμε ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες με βραβευμένους ομιλητές- Coaches και συμβούλους ώστε να καταφέρεις όχι μόνο να αυξήσεις τις πωλήσεις σου, αλλά μαζί μας θα μάθεις πως να:

  • Εξελίξεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες. 
  • Ενισχύσεις τις Εργασιακές και τις Διαπροσωπικές σου σχέσεις. 
  • Αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου, για να αυξήσεις και την παραγωγικότητά σου. 
  • Γίνεις πιο δημιουργικός. 
  • Διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου. 
  • Ξεκαθαρίσεις τι είναι και τι δεν είναι Coaching. 
  • Κατανοήσεις ποιες είναι οι βασικές δεξιότητες Coaching και ποια τα οφέλη τους και πως θα τις χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου.
  • Χτίσεις Αυτοπεποίθηση - Δυναμικότητα & πως να πετυχαίνεις τους στόχους σου!
  • Θα αλλάξεις τρόπο σκέψης και ανακαλύψεις τον ιδανικό εαυτό σου. Όπου αυτό συνεπάγεται προσωπική βελτίωση και κατάκτηση στόχων... ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η διαδικασία που ακολουθεί ο εξειδικευμένος REAL ESTATE Coach, διεξάγεται μέσω ερωτήσεων, σεμιναρίων και ασκήσεων (προσωπική συνεδρία ή ομαδική).Το Real Estate Coaching, είναι πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα, σε Ελλάδα και Κύπρο με πρεσβευτή του τον

James Alexopoulo (Life & Business coach, NLP Master Coach, βραβευμένο συγγραφέα και ομιλητή)

. Είναι ένα μεγάλο βήμα στην προσωπική σου και επαγγελματική σου ανάπτυξη! Με το Life & Business Coaching Ανακαλύπτεις τον ιδανικό εαυτό σου, που βρίσκεται κρυμμένος μέσα σου και σου ανοίγει νέους δρόμους και μονοπάτια στην πορεία της ζωής οσυ και της εξέλιξής σου και στην επιτυχία!

Ο,τι κι αν κάνεις στην ζωή σου, κάν' το με PATHOS!

http://www.pathosrealestate.com/home

http://www.pathosrealestate.com/home


YOUR REACTION?

Facebook Conversations


Disqus Conversations