Υποδεχόμαστε την άνοιξη του 2017 με αυτό το καταπληκτικό αέρινο maxi φόρεμα τύπου σατέν.

Πως καταχωρώ την αγγελία μου? Δείτε εδώ

Αέρινο maxi φόρεμα για τη άνοιξη 2017

Πιστοί στην παράδοσή μας αλλά και στην ειδικότητά μας είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρομαι και αυτήν την άνοιξη εντυπωσιακά maxi και mini φορέματα για να εντυπωσιάζεται σε κάθε σας εμφάνιση.

Το πρώτο δείγμα της ανοιξιάτικης συλλογής μας έτυχε της μεγάλης ανταπόκρισης και το διαπιστώσαμε με αυτό το υπέροχο ασπρόμαυρο maxi φόρεμα.

Η άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι που θα ακολουθήσει θέλει χρώμα – φαντασία – τόλμη και είμαστε έτοιμοι να σας τα προσφέρομαι όλα με τις συλλογές που θα ακολουθήσουν.

Φορέστε αυτό το εντυπωσιακό maxi φόρεμα και τραβήξτε όλα τα βλέμματα πάνω σας! Φόρεμα maxi από ύφασμα τύπου σατέν σε φαρδιά γραμμή.

Το σχέδιο περιλαμβάνει γυμνούς ώμους με μακριά μανίκια και ζώνη στη μέση. Το ύφασμα έχει αφηρημένα σχέδια. Αποτελεί ιδανική επιλογή για γυναίκες που ξέρουν να εντυπωσιάζουν!

Αποκτήστε το με ένα κλικ εδώ

Σε πολύ λίγο όλη η ανοιξιάτικη συλλογή μας θα είναι στην διάθεσή σας.Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνεται πρώτες εσείς τις νέες αφίξεις στα προιόντα μας, τα άρθρα μας για την γυναικεία μόδα αλλά και για τις προσφορές μας που δεν σταματούν ποτέ !!!!!

Αέρινο maxi φόρεμα για τη άνοιξη 2017

Αέρινο maxi φόρεμα για τη άνοιξη 2017


YOUR REACTION?

Facebook Conversations


Disqus Conversations