ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ ΔΗΜΑΣ - ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ - ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ - ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΜΙΚΡΩΝ ΧΩΡΩΝ - ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ - ΑΔΕΙΑ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ - ΚΟΣΤΟΣ & ΤΙΜΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ - ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑΣ - ΑΝΤΛΙΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΝΕΡΟΥ -

ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΑΣ - 6977 740 967 - www.geotriseis.net

Πως καταχωρώ την αγγελία μου? Δείτε εδώ

ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ ΔΗΜΑΣ 6977 740 967

Η εταιρεία γεωτρήσεων νερού ''Δημήτρης Π. Δήμας'' ιδρύθηκε από τον βετεράνο γεωτρυπανιστή Παναγιώτη Δήμα, κατά το έτος 1960. Ως πρωτοπόρος στον ελλαδικό χώρο, ταξίδεψε στην Αμερική και έφερε το πρώτο περιστροφικό & κρουστικό γεωτρύπανο στην Ελλάδα, τύπου Τ4 Ingersoll Rand. Η εμπειρία που κατέχει στις γεωτρήσεις νερού, δίκαια τον καθιστά ως κορυφαίο γνώστη τοσο στο χώρο των γεωτρήσεων όσο και στις γεωλογικές γνώσεις του υπεδάφους σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

 Η πολυετή γνώση και εμπειρία 57 ετών στο επάγγελμα των γεωτρήσεων νερού, καθιστά την εταιρεία γεωτρήσεων ''Δημήτρης Π. Δήμας'' ως κορυφαία στις γεωτρήσεις πανελλαδικώς. Η εταιρεία μας απαρτίζεται από σύγχρονα, αθόρυβα & μικρά γεωτρύπανα για γεωτρήσεις σε οποιοδήποτε απαιτητικό - περιορισμένο χώρο, όπως γκαράζ-υπόγεια-πυλωτές-αυλές-κήπους.

Με επιτυχία ολοκληρώνουμε έργα γεωτρήσεων μέσα σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, καθώς διαθέτουμε ευέλικτο μικρό ηλεκτρικό γεωτρύπανο για τους κλειστούς χώρους, το οποίο δεν αποβάλλει ρύπους και καυσαέρια. Τα μικρά αλλά δυνατά γεωτρύπανα που διαθέτουμε, έχουνε την δυνατότητα διάτρησης έως και βάθος τα 250 μέτρα. Πέραν των μικρών γεωτρυπάνων, για μεγαλύτερου βάθους γεωτρήσεις νερού διαθέτουμε το μεγάλο γεωτρύπανο T4 Ingersoll Rand, το οποίο φθάνει σε βάθος γεώτρησης τα 650 μέτρα και φυσικά είναι για ανοιχτούς χώρους.

Αρχικά, η πολυετής εμπειρίας εταιρεία γεωτρήσεων ''Δημήτρης Π. Δήμας'' αναλαμβάνει την μελέτη και την έκδοση της Άδειας της γεώτρησης, ώστε να εντοπισθεί με επιστημονική τεκμηρίωση το βέλτιστο σημείο της γεώτρησης, με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επιπλέον, μεριμνάτε & εξασφαλίζεται η ομαλή πρόσβαση του γεωτρυπάνου και όλων των παρελκόμενων εργαλείων.

Αφότου εκδοθεί η Άδεια της γεώτρησης, ξεκινάει η διαδικασία της διάτρησης για τον εντοπισμό του νερού. Καθώς βρεθεί ο υδροφόρος ορίζοντας, είναι άμεσα αναγκαίο να σωληνωθεί η γεώτρηση. Η σωλήνωση είναι εξαιρετικά σημαντική για τη σωστή λειτουργία της γεώτρησης διότι ενισχύει τα τοιχώματα ώστε να αποτραπούν οι πτώσεις περιμετρικών υλικών και στεγανοποιούνται οι ρωγμές που θα επιτρέψουν την ανεπιθύμητη εισροή ρευστών. Το επόμενο και εξίσου σημαντικό στάδιο είναι η χαλίκωση της γεώτρησης μόνο με αποστρογγυλεμένο ποταμίσιο χαλίκι, με σκόπο να λειτουργεί ως μία φυσική ασπίδα προστασίας από ακατάλληλα ύδατα. Εν κατακλείδι, τοποθετείται η κατάλληλη αντλία νερού, σύμφωνα πάντα με το βάθος της γεώτρησης, τα κυβικά νερού που παρέχει και τις αρδευτικές ανάγκες που θέλουμε να καλύψουμε.

Χρήζει αυτονόητο η κατασκευή οποιασδήποτε γεώτρησης από έμπειρο συνεργείο γεωτρήσεων για την μακροζωία & παραγωγικότητα του έργου. Η εταιρεία γεωτρήσεων νερού ''Δημήτρης Π. Δήμας'' είναι η μόνη που διαθέτη την εμπειρία & την τεχνογνωσία από το 1960 κι αρκετές κατασκευαστικές λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά στην γεώτρησή σας. Γεωτρήσεις νερού με εγγύηση εργασίας & οικονομικά.

Γεωτρήσεις νερού Δημήτρης Παν. Δήμας - 6977740967 - www.geotriseis.net

Social media:   

https://www.facebook.com/geotriseis.panagiotis.dimas/

ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ ΔΗΜΑΣ 6977740967

ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ ΔΗΜΑΣ 6977740967

ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ ΔΗΜΑΣ 6977740967

ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ ΔΗΜΑΣ 6977740967

ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΝΕΡΟΥ ΔΗΜΑΣ 6977740967

Γεωτρήσεις νερού Δημήτρης Παν. Δήμας - 6977740967 - www.geotriseis.net


YOUR REACTION?

Facebook Conversations


Disqus Conversations