Μαγευτικά φορέματα για ένα παραμυθένιο γάμο στην Πάτρα και στην Δυτική Ελλάδα. Γίνε η νεράϊδα του παραμυθιού με τα υπέροχα μαγευτικά φορέματα Primadonna.

Πως καταχωρώ την αγγελία μου? Δείτε εδώ

Μαγευτικά φορέματα για παραμυθένιο γάμο | Primadonna.com.gr

Κάθε γυναίκα ζει το όνειρό της  θέλοντας  να ζήσει και να χαρεί τον δικό της παραμυθένιο γάμο όπως διαβάζει στα παιδικά παραμύθια από την νεαρή της ηλικία.

Μαγευτικά φορέματα για παραμυθένιο γάμο

Παραμυθένιος γάμος χωρίς μαγευτικά φορέματα όμως δεν υπάρχει. Ως ένα κομμάτι της όλης ιεροτελεστίας τα φορέματα παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στον γάμο των ονείρων μας.

Εκτός από τον πρίγκιπα του παραμυθιού που είναι ο βασικός πρωταγωνιστής για να ολοκληρωθεί το πάζλ χρειάζονται και οι υπόλοιποι παράγοντες όπως μαγευτικά τοπία και γιατί όχι και μαγευτικά φορέματα που θα μας κάνουν την νεράϊδα του παραμυθιού.

Μαγευτικά φορέματα για παραμυθένιο γάμο

Για την κάθε γυναίκα ο γάμος είναι παραμυθένιος έστω και εάν η σκληρή πραγματικότητα τις περισσότερες φορές μας αναγκάζει να κάνουμε συμβιβασμούς που δεν τους είχαμε φανταστεί στα όνειρά μας.

Είτε ως άμεσες είτε ως έμμεσες πρωταγωνίστριες αυτή η μέρα, αυτή η ώρα, αυτή η στιγμή δεν ξεχνιέται και μένει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη μας ως ένα από τα κορυφαία γεγονότα της ζωής μας.

Και φυσικά, για να προσγειωθούμε και στην πραγματικότητα τι πρέπει να κάνουμε ; Μα να ζήσουμε την στιγμή, να την τιμήσουμε, να την αναδείξουμε και να αποδείξουμε εμπράκτως πως είναι η κορυφαία για εμάς.

Μαγευτικά φορέματα για παραμυθένιο γάμο

Ο κάθε γάμος δεν γίνεται μονάχα για την νύφη, αρκεί να φανταστούμε την χαρά της κάθε μάνας που παντρεύει το παιδί της η την κουμπάρα που με την παρουσία της στιγματίζει το κορυφαίο αυτό γεγονός.

Κακά τα ψέματα τα υπέροχα φορέματα που θα φορέσουμε την ημέρα εκείνη υποδηλώνουν με τον καλύτερο τρόπο την δική μας παρουσία που πρέπει να είναι εντυπωσιακή σε τέτοιο βαθμό που να προσθέτει και όχι να αφαιρεί από ένα τέτοιο κορυφαίο γεγονός.

Μαγευτικά φορέματα για παραμυθένιο γάμο

Αρκεί να φανταστούμε έναν πολύ ωραίο γάμο όπου η μαμά θα φοράει ένα φόρεμα που δεν θα ανταποκρίνεται στις περιστάσεις, πόσο άσχημη εντύπωση θα κάνει.

Και πιστέψτε με πώς ακόμα και οι καλοπροαίρετοι θα το συζητήσουν, είναι αυτό που λέμε ναι μεν αλλά,  ωραία η νύφη, ωραίος ο γαμπρός, ωραία η εκκλησία, ωραίο το κέντρο, ωραία όλα αλλά αυτή η μάνα της νύφης δεν μπορούσε να βάλει ένα πιο όμορφο φόρεμα ;

Μαγευτικά φορέματα για παραμυθένιο γάμο

Και για να μην σας αγχώνω και τρέχετε σαν παλαβές όταν λέμε μεταφορικώς μαγευτικά φορέματα εννοούμαι όμορφα φορέματα που να μας ταιριάζουν και να συνάδουν με τον χώρο, την ώρα και τον συγκεκριμένο γάμο συνολικά.

Ακούω πολλές φορές που μερικές γυναίκες υποβιβάζουν το γεγονός της απλής παρουσίας τους σε έναν γάμο, και λένε θα βάλω ένα απλό φόρεμα, απλή καλεσμένη είμαι. Κακώς και μόνο η σκέψη είναι λάθος.

Μαγευτικά φορέματα για παραμυθένιο γάμο

Η τιμή και μόνο που μας κάνουν με μία πρόσκληση πρέπει να έχει ανταπόδοση, και τι πιο ωραίο η παρουσία μας να είναι εντυπωσιακή (με την καλή έννοια) με ένα υπέροχο φόρεμα που μόνο καλά σχόλια μπορεί να συγκεντρώσει.

Και για να τελειώνω και να μην σας κουράζω άλλο την όποια συμμετοχή μας σε ένα γάμο μόνο ως ευθύνη,  τιμή και πρόκληση πρέπει να το βλέπουμε και με ένα καλόγουστο, καλοραμμένο, γουστόζικο και γιατί όχι εντυπωσιακό φόρεμα να το αποδεικνύουμε.

Μαγευτικά φορέματα για παραμυθένιο γάμο

Στο κατάστημα Primadonna στην Πάτρα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε φορέματα που εμείς τα ονομάζουμε μαγευτικά φορέματα γιατί συγκεντρώνουν όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτούνται για μια εντυπωσιακή εμφάνιση σε ένα γάμο.

Στοιχεία όπως ποιότητα (πολύ σημαντικό που συνήθως δεν δίνουμε μεγάλη σημασία), τέλεια εφαρμογή, μοντέρνα σχέδια, για όλα τα γούστα και για όλες τις ηλικίες. Δείτε μερικά φορέματα που έχουμε αναρτήσει στο παρόν άρθρο.

Μαγευτικά φορέματα για παραμυθένιο γάμο

Για τις ηλεκτρονικές σας παραγγελίες επισκεφθείτε το e-shop μας στην διεύθυνση : www.primadonna.com.gr.  Διαβάστε σχετικά το άρθρο μας : E-shop Primadonna – Γιατί να μας προτιμήσετε.

Follow us  Facebook – Instagram – Twitter – Pinterest – Youtube – Tumblr – Google + –  Linkedin

Εγγραφείτε στο κανάλι μας Primadonna : Γυναικεία – ρούχα στο Youtube.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο αφήστε μας ένα σχόλιο. Η καλοπροαίρετη κριτική σας είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Μαγευτικά φορέματα για παραμυθένιο γάμο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχόλιο


YOUR REACTION?

Facebook Conversations


Disqus Conversations