Μισή τιμή σε όλα τα καλοκαιρινά ρούχα. Ισχύει μέχρι 31/8/2018. Μια απίστευτη προσφορά από το Primadonna που δεν πρέπει να χάσετε !!!!!!

Πως καταχωρώ την αγγελία μου? Δείτε εδώ

Μισή τιμή σε όλα τα καλοκαιρινά ρούχα | Primadonna.com.gr

Έχουμε διανύσει ένα και πλέον μήνα των καλοκαιρινών εκπτώσεων και βρισκόμαστε μόλις δέκα πέντε ημέρες πριν από το τέλος τους με την ζήτηση να αυξάνεται γοργά.

Όλα τα καλοκαιρινά ρούχα άλλα περισσότερα και άλλα λιγότερο διατίθενται πλέον σε πολύ ελκυστικές τιμές προς όφελος του καταναλωτή που δείχνει να μην είναι αδιάφορος.

Το Primadonna έχοντας κυρίως επίσημα και βραδινά γυναικεία ρούχα απευθύνεται κυρίως σε αυτές που θέλουν να πάρουν ρούχα για επίσημες η ημιεπίσημες εκδηλώσεις  που δόξα τω θεώ εξακολουθούν να είναι πολλές και το Φθινόπωρο.

Όσο περνάει ο καιρός οι κωδικοί στα ρούχα μειώνονται τα νούμερα λιγοστεύουν η εξαντλούνται και πρέπει έγκαιρα να σπεύσετε για να προλάβετε ακόμα τα αγαπημένα σας ρούχα όσο ακόμα είναι καιρός.

Μισή τιμή σε όλα τα καλοκαιρινά ρούχα

Το Primadonna για το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου διαθέτει όλα τα καλοκαιρινά ρούχα στην μισή τιμή εξαιρουμένων λίγων και επιλεγμένων κωδικών.

Μισή τιμή σε όλα τα βραδινά φορέματα αλλά και στα υπόλοιπα καλοκαιρινά ρούχα της συλλογής μας θα βρείτε εκτός από το κατάστημα και στο e-shop μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση : www.primadonna.com.gr.

Φυσικά εξαιρούνται οποιασδήποτε έκπτωσης τα ρούχα της φθινοπωρινής μας συλλογής 2018 που βρίσκονται στο κατάστημά μας η και αυτά που θα έρθουν σε λίγες ημέρες.

Γι’ αυτά ισχύει η έκπτωση 10% με το κουπόνι που σας δίνουμε εφ’ όσον γραφτείτε στο site μας αφήνοντας το email σας αποδεχόμενοι τους όρους χρήσης. ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ !!!!

Μισή τιμή σε όλα τα καλοκαιρινά ρούχα

Να υπενθυμίσουμε ότι καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου στο e-shop Primadonna και στο πεδίο ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μπορείτε να βρείτε και καλοκαιρινά και χειμερινά ρούχα σε πολύ χαμηλές τιμές με έκπτωση έως και 70%.

Τα γυναικεία ρούχα των προσφορών είναι άμεσα διαθέσιμα αλλά δεν μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα και η παραγγελία τους πρέπει να γίνει αποκλειστικά μέσω site με τους γνωστούς όρους που ισχύουν και μπορείτε να δείτε εδώ. Όροι χρήσης e-shop.

ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ 2018. ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ !!!!!!!! Ισχύει μέχρι 31/8/2018  

Follow us  Facebook – Instagram – Twitter – Pinterest – Youtube – Tumblr – Google + –  Linkedin

Εγγραφείτε στο κανάλι μας Primadonna : Γυναικεία – ρούχα στο Youtube.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο αφήστε μας ένα σχόλιο. Η καλοπροαίρετη κριτική σας είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Μισή τιμή σε όλα τα καλοκαιρινά ρούχα

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχόλιο


YOUR REACTION?

Facebook Conversations


Disqus Conversations