Οι εκπτώσεις προσφέρονται για να αγοράζουμε ωραία και ίσως ακριβά ρούχα σε πολύ καλές τιμές. Ακόμα όμως και στις εκπτώσεις χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Πως καταχωρώ την αγγελία μου? Δείτε εδώ

Τι πρέπει να προσέχουμε στις εκπτώσεις | Primadonna.com.gr

Ο Αύγουστος εκτός από τελευταίος μήνας του καλοκαιριού είναι επίσης ο απόλυτος μήνας των θερινών διακοπών και ο μήνας με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις.

Οι τιμές όλων των εμπορευμάτων πέφτουν κατακόρυφα ακόμα και κάτω από το 50% και η καταναλωτική μανία που πιάνει εμάς τις γυναίκες είναι αδύνατον να περιγραφεί.

Και φυσικά όταν υπάρχει αυτός ο άκρατος καταναλωτισμός και αυτή η έξαρση για αγορές γίνονται λάθη που κοστίζουν χρήματα και γεμίζουν την ντουλάπα μας με αχρείαστα ρούχα.

Πρέπει όμως να ομολογήσω πως τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο αυτό των βιαστικών και άνευ ουσίας αγορών έχει μειωθεί αρκετά και πολλές υιοθετούμε την φιλοσοφία του smart shopping.

Ένα από τα βασικά λάθη που κάνουμε είναι να αγοράζουμε ρούχα μόνο και μόνο επειδή τα βρήκαμε με έκπτωση ανεξάρτητα αν μας χρειάζονται.

Τι πρέπει να προσέχουμε στις εκπτώσεις

Καταλαβαίνω ο πειρασμός είναι μεγάλος, και όλες την πατάμε κάποια στιγμή, νομίζουμε ότι θα γλυτώσουμε χρήματα αλλά στην πραγματικότητα καταλήγουμε να έχουμε ξεφύγει κατά πολύ από το budget μας.

Ναι δεν λέω, οι εκπτώσεις προσφέρονται για αγορές διότι δίνουν την δυνατότητα σε πολλές γυναίκες να αγοράσουν ρούχα και αξεσουάρ που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν αδύνατο να πάρουν αφού είναι πάνω από τις οικονομικές τους δυνάμεις.

Καλό όμως θα είναι ακόμα και στις εκπτώσεις τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που θα πάρουμε να μας χρειάζονται πραγματικά και άμεσα και όχι με την σκέψη ότι κάποια στιγμή θα τα φορέσουμε.

Πριν ξεκινήσουν οι εκπτώσεις κάνουμε ξεσκαρτάρισμα στην ντουλάπα μας και καταγράφουμε τα ρούχα εκείνα που πραγματικά μας λείπουν, τα αχρείαστα ρούχα τα χαρίζουμε, τα δωρίζουμε, τα ξεφορτωνόμαστε, δεν τα πετάμε !!

Αυτά τα ρούχα που έχουμε επισημάνει είναι τα πρώτα που θα πρέπει να αγοράσουμε στις εκπτώσεις και όταν θα έχει πέσει η τιμή τους, προσοχή όμως γιατί αν καθυστερήσουμε πολύ ίσως δεν θα βρίσκουμε το νούμερό μας.

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες και μπορούμε να βρούμε ωραία ρούχα διαχρονικά περασμένης σεζόν, θα βρείτε αρκετά σε πολλά μαγαζιά, προσοχή όμως άλλο περασμένης σεζόν και άλλο περασμένων ετών !!!

Τι πρέπει να προσέχουμε στις εκπτώσεις

Προσοχή στις εκπτώσεις μαϊμούδες !!! Δυστυχώς και με πόνο ψυχής το λέω υπάρχουν κάποιοι που κάνουν εικονικές εκπτώσεις, η μέθοδος γνωστή, γι’ αυτό αγοράζουμε από καταστήματα που μας εμπνέουν εμπιστοσύνη, καλό είναι όμως και να το τσεκάρουμε !!!

Προσέχουμε τα είδη που αγοράζουμε να μην είναι ελαττωματικά και δευτέρας διαλογής εκτός και αν αυτό το κάνουμε ευσυνείδητα γνωρίζοντάς το εκ των προτέρων και τα αγοράζουμε λόγω της ελκυστικής τους τιμής.

Όπως και στην κανονική περίοδο έτσι και την περίοδο των εκπτώσεων υπάρχει το δικαίωμα αλλαγής σε ελαττωματικά είδη ακόμα και επιστροφή χρημάτων αν αυτό απαιτείται.

Ακόμα και την περίοδο των εκπτώσεων κάνουμε έρευνα αγοράς και όταν αγοράζουμε ρούχα πρέπει να προσέχουμε την ποιότητα των υφασμάτων, να έχουν καλές ραφές και να εφαρμόζουν ωραία επάνω μας. Διαβάστε εδώ.

Το κατάστημα Primadonna στην Πάτρα σέβεται τον τελικό καταναλωτή και στην περίοδο των εκπτώσεων κάνει καλές και πραγματικές εκπτώσεις  χωρίς να σας παραπλανά.

Follow us  Facebook – Instagram – Twitter – Pinterest – Youtube – Tumblr – Google + –  Linkedin

Εγγραφείτε στο κανάλι μας Primadonna : Γυναικεία – ρούχα στο youtube.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο αφήστε μας ένα σχόλιο. Η καλοπροαίρετη κριτική σας είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

This entry was posted in

Πρόταση

. Bookmark the

permalink

.

grkaimak

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχόλιο


YOUR REACTION?

Facebook Conversations


Disqus Conversations