Τρίωρα 8μελή σεμινάρια εφαρμογών πληροφορικής για το γραφείο- την προσωπική προβολή - την ανεύρεση εργασίας προκηρύσσει η Εταιρεία Κοινωνικών Εφαρμογών- Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση για Μονογονείς – Άνεργους- ΑμεΑ στη Θεσσαλονίκη.

Πως καταχωρώ την αγγελία μου? Δείτε εδώ

ΤΡΙΩΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ- ΤΗ ΑΝΕΡΕΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΥΡΗΣΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ- ΚΟΙΝΣΕΠ

Τρίωρα 8μελή σεμινάρια εφαρμογών πληροφορικής για το γραφείο-  την προσωπική προβολή -  την  ανεύρεση εργασίας   προκηρύσσει η Εταιρεία Κοινωνικών Εφαρμογών-Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση για Μονογονείς – Άνεργους- ΑμεΑ  στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα,  στιςπέντε  το απόγευμα της  Δευτέρας 19 Ιουνίου 2017 θα  γίνει το τρίωροσεμινάριο με θέμα το γραφείο και την προσωπική προβολή.   Στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουνίουθα ακολουθήσει το τρίτο μέρος του σεμιναρίου με εφαρμογές πληροφορικής για την  ανεύρεση εργασίας και μια δωρεάν ενημέρωση γιατη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος.

Το συμβολικό δικαίωμα συμμετοχής για Μονογονείς- Ανέργους  ορίστηκε στα 5 ευρώ, ενώ για τους γενικάενδιαφερόμενους διαμορφώνεται στα 7 ευρώ. Τα ΑμεΑ δύναται, να ταπαρακολουθήσουν δωρεάν.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Εταιρείας στηνοδό Λαγκαδά 12, στον 3ο όροφο, στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Θα διεξαχθούν μεπροτζέκτορα και απαραίτητα οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν laptop ή tabletμαζί τους. Εισηγητής των σεμιναρίων θα είναι o Πιστοποιημένοςe-journalist,κ. Νίκος Μόσχοβος, ενώ θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 23130-88.457και 6944-18.17.72. Εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά στα γραφεία τηςΚΟΙΝΣΕΠ, στο e-mail: info@ekief.gr και στο ηλεκτρονικό κατάστημα του website της Εταιρείας στα κάτωθι links:

https://www.ekief.gr/triora-seminaria-efarmogon-pliroforikis-gia-monogoneis-anergoys-amea

και

https://www.ekief.gr/triora-seminaria-efarmogon-pliroforikis-gia-grafeio-ti-doyleia-kai-tin-provoli-gia-genika

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ- ΚΟΙΝΣΕΠ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ  ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ- ΚΟΙΝΣΕΠ


YOUR REACTION?

Facebook Conversations


Disqus Conversations