Το τρυφερό και νόστιμο λουκούμι Λαμίας της Οικογένειας Μπισμπίκη, είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού της παλιάς παραδοσιακής ανατολίτικης συνταγής.

Πως καταχωρώ την αγγελία μου? Δείτε εδώ

Λουκούμια Λαμίας - Χυλοπίτες λαμιας - Κ. ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε

22310 61333 mpismpikhs@hotmail.com

Website: 

www.mpismpikis.gr


ΛΑΜΙΑΣ.Σ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ

08:00 - 22:30Δευτέρα έως Κυριακή

Η εταιρεία μας Μπισμπίκης & ΣΙΑ Ο.Ε. από το 1985 έως σήμερα, με σεβασμό στη παράδοση, συνεχίζει να παράγει με αγνές πρώτες ύλες, χειροποίητα προϊόντα με γνώση και τέχνη.
Η εταιρεία μας Μπισμπίκης & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται από την πρώτη στιγμή στον τομέα της ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ/ΛΙΑΝΙΚΗΣ πώλησης, με σεβασμό στις ανάγκες αλλά και στις απαιτήσεις του κοινού για ποιοτικά και ανταγωνιστικά προϊόντα. Σ’ αυτό συντελούν η εκπληκτική σχέση τιμής/ποιότητας των προϊόντων και η άμεση εξυπηρέτηση με απευθείας πώληση από το μέσο διανομής.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την χονδρική/λιανική πώληση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα της εταιρίας.
Ευχαριστούμε για την πολύχρονη συνεργασία και εμπιστοσύνη που δείξατε στην εταιρεία μας και δεσμευόμαστε για την υπεύθυνη στάση που θα κρατήσουμε.

Δείτε μερικά από τα προϊόντα μας

ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ 300 ΓΡ

ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΚΑΡΔΥΔΑΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙ

ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ ΧΥΜΑ

ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΦΙΛΕ ΜΕ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ ΧΥΜΑ

ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΛΕΜΟΝΙ ΧΥΜΑ

ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΜΟΥΣΤΟΛΟΥΚΟΥΜΟ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙ ΧΥΜΑ


Χυλοπίτες παντός καιρού. ...<αποστολή με super puma >...

Έτοιμοι οι πύργοι. ...

Ετοιμάζονται και οι υπέροχοι κουραμπιεδες μας. .. με φρέσκο βούτυρο και ολόκληρο αμύγδαλο. ..........

Η εταιρεία μας Μπισμπίκης & ΣΙΑ Ο.Ε. από το 1985 έως σήμερα, με σεβασμό στη παράδοση, συνεχίζει να παράγει με αγνές πρώτες ύλες, χειροποίητα προϊόντα με γνώση και τέχνη. Ευχαριστούμε για την πολύχρονη συνεργασία και εμπιστοσύνη που δείξατε στην εταιρεία μας και δεσμευόμαστε για την υπεύθυνη στάση που θα κρατήσουμε.


YOUR REACTION?

Facebook Conversations


Disqus Conversations